.

Imatge de les parelles guanyadores.

Les parelles Cati Pol-Amaranta Fernández, en la categoria femenina i els germans Huerta a la competició masculina, es van proclamar campions del Tarragona Open Trofeu Repsol. Les primeres es van imposar a Núria Bouza i Erika Kliokmanaite per 2-0 (21-12,21-18) i els segon als germans Monfort amb un 2-1, amb tie break inclòs.

Aquesta tercera prova del circuit Madison Beach Volley Tour a Tarragona va comptar amb 55 parelles, 31 en la categoria masculina i 24 en la femenina, tot un rècord de participació, que va fer que les proves haguessin de començar ha disputar des de dijous, un dia abans del que s’esperava.

El torneig va ser un gran èxit, sobretot durant les finals on el públic de la platja de l’Arrabassada va vibrar amb els punts i amb l’espectacular animació constant.

A més les dues finals es van poder gaudir en directe a través de Teledeporte, com ja va passar a l’Open de Melilla, on va ser seguit per 100.000 espectadors.

Finals disputades

La primera final de l’MBVT Iberdrola, el duo format per Cati Pol i Amaranta Pol es va imposar davant les guanyadores del Tarragona Open Trofeu Repsol 2017 en 41 minuts. En el primer set van dominar Pol i Amaranta, i durant el segon la gallega Bouza i la lituana Kliokmanaite, van mostrar les seves habilitats com bloqueadoras i van estar per davant, encara que finalment les vencedores van solucionar el partit.

La catalana Fernández venia de guanyar el Melilla Open Trofeu As amb la seva companya Ángela Lobato, qui no ha participat en aquesta prova. Per això, es va unir a la mallorquina Cati Pol, fent una fórmula guanyadora d’èxit, que les va portar a dalt de tot.

A continuació, es va disputar la final masculina. Duel de germans entre els Huerta i els Monfort. Aquests últims venien amb el Melilla Open sota del braç.

Els tinerfenys van demostrar la seva posició número del rànquing en un partit en el qual van arribar al tie break (21-17, 12-21, 16-14).

Aquesta era la setena final que disputava els germans Monfort i no volien deixar que se’ls escapés el títol. Finalment, després d’intentar salvar diverses boles de partit, la victòria va recaure en els germans Huerta.

En acabar els encontres, es va procedir al lliurament del Trofeu Repsol als guanyadors i als subcampions d’ambdues categories.