.

.

TOTS 21

L’acte tindrà lloc el 27 de juliol i, sota el lema “Escola de campiones”, inclourà un torneig de format innovador i el reconeixement a les jugadores de l’entitat

L’acte tindrà lloc el 27 de juliol i, sota el lema “Escola de campiones”, inclourà un torneig de format innovador i el reconeixement a les jugadores de l’entitat

El Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center està d’enhorabona, tota vegada que els bons èxits esportius de les darreres setmanes han sumat nous títols i trofeus per a l’entitat. En concret, són les seves representants femenines les que, gràcies a l’habilitat demostrada al camp, han assolit grans resultats.

En aquest sentit, l’equip femení del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center s’ha proclamat recentment com a campió del Quadrangular Femení de la Federació Catalana de Golf, així com també lidera -a falta d’una prova- el triangular amb Reus i Raimat. Finalment i completat la tripleta de grans notícies esportives per al golf femení de l’entitat, aquesta ha vist com la seva jugadora Daniela Campillo s’ha alçat amb el títol de campiona de Catalunya infantil.

Aquests excel·lents resultats esportius són el fruit del treball i la dedicació constant per part de les jugadores i dels seus professors. De fet, les golfistes competeixen cada setmana en una lliga trimestral i també, amb caràcter mensual, ho fan en el torneig femení del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center. Sens dubte, aquesta dedicació i esperit competitiu són una part essencial dels fruits recollits ara en forma de títols.

Per tot plegat, l’entitat vol reconèixer a totes les seves jugadores pel seu esforç i constància, així com també celebrar els èxits recentment assolits. Ho farà amb un acte de reconeixement que tindrà lloc el proper 27 de juliol, durant el qual també es posarà en valor la qualitat de les dos escoles que manté actives l’entitat, com són JORGOLF i MILAGOLF.

Ambdues reben de manera regular les jugadores del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center, que poden així millorar la seva tècnica i estratègia de joc. Per això, l’entitat vol aprofitar acte d’homenatge per reconèixer també la tasca que duen a terme els professors de l’entitat, sense els quals no hauria estat possible assolir els títols recentment obtinguts.

Un torneig molt especial

L’acte d’homenatge tindrà lloc el 27 de juliol sota el lema “Escola de campiones” i consistirà en la disputa d’un torneig amb un format innovador. Les jugadores seran les grans protagonistes d’una competició que inclourà també un còctel-festa de lliurament de premis i reconeixements.

El torneig serà disputat sota una modalitat innovadora, en la qual una jugadora formarà equip amb tres jugadors, formant així cada equip tres parelles mixtes. El resultat de la jugadora combinarà per al Fourball de cada jugador, mentre que el torneig “Escola de campiones” repartirà premis a les millors parelles i també per a la jugadora que aconsegueixi la millor suma del seu equip.