.

.

TOTS 21

El projecte contempla la construccció de 170 noves places d’aparcament gratuïtes. Foto: Cedida

Golf Costa Daurada ha donat el tret de sortida a una nova fase d’expansió i inversió en infraestructures, que s’ha iniciat amb el moviment de terres per a la construcció de 170 noves places d’aparcament. Aquestes seran gratuïtes i se sumaran a les actuals, amb la qual cosa s’arribarà a les 300. El projecte contempla també la instal·lació de plaques solars i carregadors per a cotxes elèctrics.

En el pla esportiu, aquesta fase d’expansió prosseguirà amb l’ampliació de les actuals set pistes panoràmiques de pàdel amb tres més, en total se n’oferiran deu. Amb l’objectiu d’arribar a les 14 pistes. I les de tennis s’ampliaran en dues més, en total es comptarà amb cinc pistes.

Golf Costa Daurada, Tarragona Sports Center, segueix treballant per consolidar el seu posicionament i convertir-se en un complex multi esportiu de referència, no només a la província de Tarragona, i disposar dels actius necessaris per donar un servei òptim als actuals 2.300 socis, amb l’objectiu d’arribar als 3.500.

Aquesta nova fase d’expansió es produeix després del projecte de desembarcament del gimnàs DIR, l’únic de la província i l’únic de la cadena en un entorn natural, la construcció de la piscina d’aigua salina i l’ampliació del camp de golf amb pistes de pàdel, tennis i el camp de pitch & putt.

Redacció