.

.

TOTS 21

Gideon Tazelaar i Joan Fort. Foto: Cedida

Comencem l’any 2022 amb un concert internacional de gran nivell, el concert d’Any Nou que organitza per primer cop Cambrils la mar de jazz a la Cripta de l’Ermita de Cambrils el dissabte 8 de gener a les 20h.

En aquesta ocasió, el jove guitarrista i compositor tarragoní Joan Fort, actualment afincat a Àmsterdam on continua els seus estudis jazzístics, torna a Cambrils per presentarnos en primícia el seu últim quintet, aquest cop amb un convidat de luxe: Gideon Tazelaar; jove saxofonista holandès reconegut internacionalment, i que a la seva curta edat ja ha compartit escenari i gravacions amb músics com Wynton Marsalis, Benjamin Herman, Jorge Rossy, Ruud Jacobs, Dick Oatts, Eric Alexander, John Engels, Ben van Gelder, Ferdinand Povel, Martijn van Iterson, Peter Beets, Rob van Kreeveld, Simon Rigter, entre d’altres.

El grup el completen alguns dels joves músics més sol·licitats de l’escena nacional: Toni Saigi al piano, Simón Osuna al contrabaix, i Christian Smith a la bateria, un autèntic luxe per estrenar l’any amb bona música. Entrades anticipades al preu de 10 euros a:

https://entradium.com/events/concert-d-any-nou-amb-gideon-tazelaar-joan-fort- guartet