.

.

TOTS 21

Els candidats 3 i 4 amb l'alcaldable d'Ara Reus. Foto: Cedida

Els candidats 4 i 5 amb l’alcaldable d’Ara Reus. Foto: Cedida

Gemma Vidal i Joan Carles Filella han estat presentats aquest dimecres com a números 4 i 5 de la llista electoral d’Ara Reus per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

Gemma Vidal Boleda, nascuda a Reus el 1967, té una àmplia formació en l’organització d’actes, l’administració d’empreses, la gestió de protocols i el màrqueting i comunicació. Vidal, que parla fins a sis idiomes amb fluïdesa, està especialitzada en l’organització d’esdeveniments a gran escala des de fa més de setze anys.

Vinculada des de ben petita al teixit empresarial reusenc, Gemma Vidal ha expressat que “moguda per l’estima que tinc a la nostra ciutat he decidit unir-me al projecte d’Ara Reus, amb la voluntat d’aportar la meva experiència i esforç en la construcció d’un present i un futur per a Reus”. La número 4 de la llista electoral té clar que “cal que Reus se situï de nou al mapa i treballar per als barris i donar-los a conèixer. Vull participar en nous projectes per als reusencs i reusenques, per donar solucions a les seves necessitats i crear noves oportunitats”.

Per la seva banda, Joan Carles Filella Riba, nascut a Reus el 1963, es dedica a l’assessorament d’empreses en l’àmbit fiscal, comptable i laboral, havent treballat en diverses assessories i empreses de consideració. Així mateix, des de 2017, és l’administrador de l’escola Pare Manyanet de Reus, amb més de 1.000 alumnes i 100 treballadors, executant la direcció administrativa i financera del centre.

Filella és militant d’Ara Reus des de la fundació del partit i forma part de l’executiva local des de fa més de vuit anys, així com de l’executiva nacional. A la darrera legislatura ha estat membre del Consell d’Administració de les empreses municipals de Redessa, Reus Mobilitat i Reus Transport. “Quan em van oferir ser el número 5 de la llista, a més de la il·lusió per la confiança dipositada, em va envair un sentiment de responsabilitat per realitzar els millors propòsits per als reusencs i reusenques”. Filella ha afirmat que “cal facilitar tots els tràmits per a empreses que volen instal·lar-se a Reus, amb un sistema equitatiu per incrementar els serveis a la ciutat i que sigui atractiu per a la implantació de nous negocis”.

El candidat a l’alcaldia d’Ara Reus, Daniel Rubio ha expressat la seva satisfacció perquè Vidal i Filella formin part de la llista electoral. De Gemma Vidal ha posat en valor el seu perfil professional “amb una visió de promoció de ciutat per dibuixar la línia expansiva que ha de tenir Reus”, mentre que ha remarcat la “gran capacitat econòmica per assolir la regidoria d’Hisenda” de Joan Carles Filella, amb una persona “que coneix totalment la realitat del nostre ajuntament i de la ciutat”.