.

.

TOTS 21

Selfie multitudinari de la Festa de l’Arròs

Més de mil persones -al voltant de 1.100-, gairebé la meitat del poble, va respondre dissabte a la crida de la Festa de l’Arròs de Vilallonga del Camp, que va tenir lloc un cop més al Parc de les Parades i on els grups familiars i amics van poder degustar la popular paella, en un dels esdeveniments més populars del calendari de festes i celebracions anuals de la vila del Tarragonès.

Cada grup es cuinà la seva paella tirant l’aigua a partir de les dues del migdia, quan el so d’un coet donà inici a la jornada gastronòmica.

Antigament, la Festa de l’Arròs se celebrava en un altre lloc, al pati de les escoles, i durant les dates del Carnaval, però la dificultat per als seus participants de combinar al mateix dia les dues celebracions va fer canviar la data i també el lloc, donat a més l’enorme afluència de gent.

Hi hagué també concert pel més petits a càrrec de la Cia. Més Tumàcat i a continuació ball amb l’orquestra Hotel Cochambre i per acabar música amb Dj.

Com a entremès, la Societat de Caçadors de Vilalloga va organitzar el també tradicional esmorzar, al mateix lloc, a base de cuinar carn a la brassa. El seu president, Marcelo Valero, destacava a Tots21 que l’afició encara es manté a la vila malgrat els continus impediments i dificultats que imposen les administracions.

Us oferim una galeria de les millors imatges: