.

.

TOTS 21

Imatge de les muralles. Foto: Isaias Mena

Un total de 11.412 persones han visitat els principals monuments i museus de Tarragona durant el passat pont, del 4 al 8 de desembre. El recinte més visitat ha estat el Pretori-circ, per on han passat 3.880 persones; la maqueta de Tàrraco, ubicada a l’Antiga Audiència, que han vist 2.768 persones; seguit del Passeig Arqueològic amb 1.967.

El Fòrum de la Colònia ha estat visitat per 1.147 persones i l’Amfiteatre, tot i estar tancat per les fortes ventades els dies 5 i 6, per 896. Les cases Castellarnau i Canals han rebut 409 i 345 persones, respectivament.

El conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, ha volgut destacar la importància d’aquestes xifres «ja que ens indiquen que estem recuperant l’afluència d’abans de la pandèmia» i, afegeix «aquesta és una gran notícia per la recuperació econòmica de la ciutat». Ara, finalitza «esperem acabar l’any amb una xifra important, alhora que treballem per millorar la qualitat de les visites amb la rehabilitació, conservació i difusió dels nostres monuments».

Redacció