TOTS 21

El Jurat ha destacat el projecte PortAventura Dreams com a part essencial del propòsit de la Fundació PortAventura de crear valor compartit i sostenible per a la societat. Foto: Cedida

Fundació PortAventura, a través del seu projecte PortAventura Dreams, ha estat reconeguda amb un dels guardons en la XI edició dels Premis Corresponsables, en la categoria de “Grans Empreses”, com a exemple d’esforç i treball per a impulsar la integració social de nens i joves malalts, garantir el seu benestar i millorar la seva qualitat de vida.

La Fundació Corresponsables i el Comitè Tècnic, integrat per 25 consultors i més de 70 acadèmics de 12 països de parla hispana, han conformat el jurat d’aquests Premis que, un any més, ha destacat les millors iniciatives i bones pràctiques de responsabilitat social, sostenibilitat i comunicació corresponsable de tota mena d’organitzacions.

En aquesta XI edició s’han avaluat 870 candidatures de 14 països i s’han guardonat 28 bones pràctiques de diversos grups d’interès. Margarita Ducci, Presidenta del Pacte Mundial, ha estat l’encarregada de presentar als premiats en la categoria de “Grans Empreses”.

PortAventura Dreams és un espai físic, diferent i lúdic. Però és també un espai emocional, ideat per a buscar l’efecte positiu des del punt de vista psicològic en la lluita contra la malaltia, permetent alimentar nous moments d’unió familiar. El projecte consolida el compromís de la Fundació PortAventura, que té com a acció social la millora de la vida de nens en risc d’exclusió social per motius de discapacitat, salut o econòmics a través de l’entreteniment i la diversió. 

Ramón Marsal, president de la Fundació PortAventura, ha assenyalat que “PortAventura Dreams és un projecte innovador, una aposta decidida de PortAventura per a aportar alegria i temps junts a aquests nens i a les seves famílies. Famílies que estan passant per un moment tan complicat en les seves vides com és la malaltia d’un fill”.

Redacció