.

.

TOTS 21

Imatge de la gtrobada. Foto: Cedida

La Coordinadora d’Entitats de Tarragona – CET celebra una nova adhesió: la Fundació Amics de la Gent Gran. Aquesta entitat, que treballa des de 1987, reivindica el paper fonamental i el valor únic de la gent gran en la societat.

I la seva eina? El voluntariat, com a sinònim de compromís i sensibilització, és el remei d’Amics de la Gent Gran per evitar l’exclusió social. Una visió compartida per la Coordinadora d’Entitats de Tarragona.

El seu treball es basa en l’acompanyament domiciliari amb visites setmanals, per tal de combatre la soledat no desitjada i contribuir a la millora de la seva salut emocional.

Ja són vàries les entitats relacionades amb la gent gran a la CET, i el president de la Coordinadora, Ángel Juárez, ho celebra: «La Coordinadora és un espai d’àmplia representació de la societat, i és en aquesta línia que estem treballant» i afegeix que: «la gent gran es mereix tots els nostres esforços i serà un dels nostres principals horitzons de treball».

La voluntat de la CET es crear una nova comissió de treball centrada en la gent gran. L’objectiu seria incidir en l’acompanyament, evitar la soledat, contribuir en la salut mental, treballar per la seva seguretat, per una millor atenció en bancs i, en definitiva, per una bona i justa inclusió en la societat.

Redacció