.

.

TOTS 21

El Nemser ha perdut el partit als darrers minuts

Ha estat una autèntica llàstima. El Nemser TGN Bàsquet ha tingut el triomf a tocar però en un final cruel ha vist com la recompensa a un dels millors partits de la temporada se li escapava de les mans. El conjunt lila ha fet una de les actuacions més destacades en l’apartat ofensiu del curs, tenint contra les cordes un dels rivals més potents de la categoria, i quan ja assaboria la mel del triomf, amb un resultat de 58-52 a 2:40 pel final del matx, ha vist com el Sant Nicolau li feia un parcial de 0-9 i s’emportava la victòria.

Les noies de Juan Carlos Arjona han estat imprecises en aquest tram final, doncs han perdut tres pilotes (una d’elles en treure de fons) i les visitants han jugat amb molta intel·ligència per poder remuntar.

Primer de tot, el Sant Nicolau ha decidit abandonar la nefasta zona 3-2 que havia plantejat en el quart període (la 2-3 del tercer, l’hi havia anat prou bé) i ha optat per fer una pressió a tota la pista que ha capgirat la dinàmica del matx. En segon lloc, ha decidit jugar sobre segur. Aprofitant la major alçada de les seves jugadores, ha buscat al pal baix la pivot Viana, que ha sumat sota el cèrcol i des de la línia de tirs lliures davant la impotència local.

El matx ha estat molt vistós. El Nemser TGN Bàsquet ha jugat de forma més decidida en atac i això ha permès veure un partit amb molts punts i atractiu per l’espectador. Durant molts minuts, i gràcies a la punteria de la capitana Montse Martí -ja fa setmanes que mostra una gran inspiració ofensiva-, el Nemser TGN Bàsquet ha dut la batuta en el matx. Les locals han gaudit de bones diferències, però els minuts finals dels períodes han deixat escapar la feina feta.

Caient els darrers minuts

Així, en el primer quart, el Nemser ha encaixat un parcial de 0-6 en els últims instants (17-16), mentre que en el segon quart, els triples de la visitant Fuentes (4 en tot el matx) han minimitzat l’esforç de les liles (30-30 al descans).

El Nemser TGN Bàsquet ha recordat el dels millors moments de la temporada, amb un sacrifici i un esforç que han noquejat per moments el Sant Nicolau (55-47 a 4:17 del final del matx), però les males decisions d’última hora i la serenor del Sant Nicolau han frustat l’esperança de trencar la mala ratxa de resultats. Les liles porten quatre derrotes consecutives.