.

w_900x700_292044174526c9760c292041032016-05-29-0253
El Nàstic no ha fallat en el transcendental partit del Lugo (0-3) gràcies als gols de Mossa, Emaná i Aníbal i l’ascens directe es decidirà en el darrer partit contra l’Alavés dissabte vinent al Nou Estadi. Els vitorians han derrotat per 2-0 al Numancia i ja són equip de Primera Divisió, mentre que el Llagostera no ha donat la sorpresa i ha caigut derrotat pel Leganés. Amb aquesta victòria, el Nàstic s’assegura la tercera posició, amb el factor camp, en un possible play-off d’ascens.

El Nàstic ha tancat pràcticament el partit en una primera meitat de control i d’eficàcia. El domini ha estat grana en el primer quart d’hora i als 17 minuts, Mossa avançava als tarragonins en una jugada de pissarra. El partit es posava de cara, però els marcadors que arribaven de Mendizorrotza i Butarque no ho eren tant. Abans del descans, en una altre jugada d’estratègia, Emaná ha resolt, amb cantada de Roberto inclosa, amb el 0-2.

El Nàstic es jugarà l'ascens directe en l'última jornada

El Nàstic es jugarà l’ascens directe en l’última jornada

En la segona meitat, el Nàstic ha baixat pistonada i això ho ha aprofitat el Lugo per generar perill, sobretot amb arribades per bandes i trobant rematador. Reina molt atent ha tornat a mostrar solvència i un cop més en la pena màxima. Madinda ha comés un penal infantil, però el porter andalús, tal i com va fer a Saragossa, ha guanyat la partida a Caballero.

Un gol que podria haver ficat al Lugo en el partit, però tot i l’errada, els gallecs han seguit buscant retallar diferències. Ja en el descompte, Aníbal ha sentenciat en temps afegit amb una gran definició, en el que és el seu segon gol de la temporada.

Així doncs, serà dissabte, a partir de les 20:30h, quan es comenci a decidir la darrera plaça d’ascens directe. El Nàstic rebrà a un Alavés ja ascendit, mentre que el Leganés viatjarà fins a Anduva, per enfrontar-se a un Mirandés que ja no s’hi jugarà res.

Fitxa tècnica
Lugo: Roberto, I. Puerto, Pita, Seoane, Caballero, Manu (Molinero 79′), Lemos (Campillo 67′), Sergio Marcos (Joselu 84′), J. Pereira i De Albert
Nàstic: Reina, Mossa, Suzuki, Molina, Gerard (Iago 77′), Madinda, Tejera, Abu, Lobato(J. Luc 60′), Naranjo i Emaná (Aníbal 72′).
Gols: 0-1, Mossa (17′); 0-2, Emaná (37′); i 0-3, Aníbal (92′).
Àrbitre: Munua Herrera. Ha amonestat als locals Pita (29′), Seoane (42′), Sergio Marcos (39′) i Puerto (89′), i als visitants Madinda (34′), Tejera (90′).
Incidències: Partit corresponent a la 41ena jornada de la Liga Adelante disputat en l’estadi Anxo Carro davant 2.570 espectadors