.

.

TOTS 21

Finalitzen els treballs d’asfaltat a l’entorn del Pavelló Sant Jordi. Foto: Ajuntament de Torredembarra

Finalitzen els treballs d’asfaltat a l’entorn del Pavelló Sant Jordi. Foto: Ajuntament de Torredembarra

Aquest dimarts, 27 de gener, finalitzen els treballs d’asfaltat que es duen a terme a l’entorn del Pavelló Sant Jordi. Aquesta actuació s’emmarca en les obres de millora que es van iniciar a finals del mes de desembre, tal com ha explicat la regidora d’Esport i de Serveis, Rosa Maria Guasch.

De moment, ja s’han fet els treballs de pavimentació amb la construcció d’una vorera i ara ja es finalitza l’asfaltat de la superfície de la façana principal per tal de millorar la vialitat i l’eliminació de les aigües de pluja per superfície, garantint així els accessos en millors condicions de les actuals. També s’ha regularitzat la zona d’aparcament exterior que llinda amb la carretera de la Riera i s’ha instal·lat una porta accionada amb comandament.

La regidora Rosa Maria Guasch ha explicat que les actuacions a la Zona Esportiva Municipal continuaran amb l’enjardinament de l’àrea d’entrada pel carrer de la Rosella (instal·lació d’un parterre de sauló, plantada d’arbres, ubicació de mobiliari urbà) i arrebossat de l’estructura de la nova piscina, el que permetrà treure les actuals tanques d’obra i integrar l’equipament a l’obra, previsiblement per poder-la obrir com a piscina descoberta el proper estiu.