.

.

TOTS 21

La regidora de Comerç, Cèlia Treserres i l'alcalde rodenc, Pere Virgili, ataviats amb el marxandatge de la ruta. Foto: Cedida

La regidora de Comerç, Cèlia Treserres, ataviada amb el marxandatge de la ruta. Foto: Cedida

L’Associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà ha realitzat aquest divendres, en directe al programa A Mig Matí de Roda de Berà Ràdio, el sorteig de la Ruta Roda Tapa.

La Ruta ha tingut lloc del 27 de maig a l’11 de juny i ha comptat amb una participació de 15 establiments, els quals han servit un total de més de 5.000 tapes, totes elles molt elaborades.
Els clients, amb les seves votacions, han atorgat el premi al millor servei a la Rostisseria Tona, establiment que també s’ha endut el premi a la millor tapa després de fer el sorteig de desempat entre els 4 finalistes, els quals tenien les mateixes puntuacions.

Totes les persones que han completat la ruta, havent tastat les 15 tapes diferents, han estat obsequiades amb un barret commemoratiu i, a més a més, han entrat a formar part del sorteig de 3 premis. El sorteig ha comptat amb la presència de Cèlia Treserres, presidenta de l’Associació de Comerciants i Restauradors, Jordi Baltasar, secretari de l’entitat, i Teresa Ferré, regidora, la qual ha fet de mà innocent.

El 1r premi, consistent en un viatge de cap de setmana a Donosti, ha estat per Miquel Mercadé; el 2n premi ha estat per Casiano Silva, obsequiat amb un rellotge; i el 3r, premiat amb un val de 40€ per comprar als establiments associats, ha estat per Montse Villaescusa.

Els organitzadors valoren molt positivament la Ruta Roda Tapa i ja estan preparant la propera activitat, de la qual s’informarà properament.