.

Foto en grup a la jornada

Aquest diumenge 18 de maig es va posar punt i final al 7è Open Plata de Pàdel Torredembarra disputat a les pistes del Tennis TDB, en una setmana esplèndida en quant a ambient, espectacle i climatologia, que ha convertit el nostre Club en la “catedral” per uns dies del circuit del pàdel català.

Amb una participació de més de 200 jugadors/res federats en el Circuit Català de la FCP, l’ambient i l’espectacle estaven assegurats, no en va ha participat la “créme de la créme” del Pàdel de Catalunya i una gran representació de més de 50 jugadors del TennisTDB. Però també destaquem que tot i el gran nombre d’inscripcions, el campionat no ha sofert cap tipus de demora i ha acabat dins el termini establert, fent que la participació i els horaris quadressin com “oli en un llum”.

A més del fabulós espectacle que van proporcionar els participants d’aquest 7è Open Plata de Pàdel Torredembarra, degut a la seva espectació creada, s’aplegaven cada dia nombrosos visitants a les instal·lacions del Tennis TDB, omplint de gom a gom les grades, i eren normals comentaris tipus “haveu vist com esmatxa i la treu per 3…?” o “Déu, això sí que és una víbora!”. En definitiva, la connexió cracs-espectadors va fluir superant les millors expectatives.

Les parelles guanyadores de les diferents categories van ser:

-1a categoria masculina: Josué Hernández – Alex Marin (guanyadors) – Xavi Colomina – Schugar Puchalvert
(finalistes)

-1a categoria femenina: Eli Duran – Ana Viñes (guanyadores) – Eva Gayoso – Sara Pujals (finalistes)

-2a categoria femenina: Eva Montejo – Blanca Ripoll (guanyadores) – Irene Martín – Laura Aluja (finalistes)

-2a categoria femenina – consolació: Rosi Luna – Laura Suñé (guanyadores) – Gemma Porta – Jessica Francino (finalistes)

-3a categoria masculina: Luís Bermúdez – Oscar Muñoz (guanyadors) – Anton Rozas – Isaac Viñuela (finalistes)

-3a categoria masculina – consolació: Gerard Pons – Abel Guisado (guanyadors) – Joan Torner – Fran Osuna (finalistes)

Tots ells van rebre diversos premis en metàl·lic – 450€ pels campions masculins, 300€ per als sots-campions i 150€ pels semifinalistes; 275€ per les campiones femenines, 175€ per les sots-campiones i 125€ per a les semifinalistes; 80€ pels campions de 3a categoria masculina i 50€ pels finalistes. També van ser obsequiats amb material de la marca Just Ten i nits a l’Hotel Morros. No ens volem oblidar tampoc que aquest any s’ha incorporat l’original novetat que els participants podien demanar personalitzar les seves samarretes gràcies a la col·laboració de Rural Design. Els trofeus van ser entregats per Jordi Alventosa, president del Tennis TDB i Ramon Torra, en representació de la FCPàdel.