.

.

TOTS 21

Radio Macané, a les festes de l'Albada

Radio Macané, a les festes de l'Albada

El barri de l’Albada celebrarà aquest cap de setmana, del 18 al 20 de juliol, les XII Festes Populars del barri. Durant tres dies, l’Albada tornarà a omplir-se de festa, amb diverses activitats tant per a grans com per a petits.

Les festes donaran el tret de sortida el matí de divendres amb activitats per als nens, nenes i joves del barri. La nit de divendres omplirà la Rambla de l’Albada amb una Fideuà Solidària en benefici del Menjador Social Joventut i Vida del barri de Bonavista i la Nit de l’Albada, amb el pregó de festes, que enguany anirà a càrrec de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el concert de Vergüenza Ajena. La jornada de dissabte, tindrà com a grans atractius la Xistorrada Popular al migdia i el Concert Popular a la nit, amb l’actuació de Radio Macandé.

Diumenge al matí, la Rambla de l’Albada s’omplirà amb una Ginkana per a petits i grans, el concurs de truites, i un Vermut Popular. La tarda-nit de diumenge arribarà el tancament de les festes amb un Festival Flamenc, el lliurament de trofeus de les activitats realitzades, l’espectacle d’animació de Salsixto i el Coctel Fi de Festa amb la Gran Festa de l’Escuma, amb doble canó de colors, 30.000 watts de so i 20.000 watts de llum.

A continuació la programació d’actes:

Programació de divendres a l'Albada

Programació de divendres a l'Albada

Programació de dissabte a l'Albada

Programació de dissabte a l'Albada

Actes del diumenge

Programació de diumenge a l'Albada