Festa per a tothom – Santa Tecla 2016

Enguany hem celebrat la 26a edició de “Festa per a tothom”. Vint-i-sis anys consecutius que els discapacitats podem assistir i gaudir de multitud d’actes de Santa Tecla, la festa major de Tarragona.

Són molts anys plens d’anècdotes, d’amistats, de somriures i de passar-ho molt bé.

No només hem gaudir plenament les festes sinó que cada any ens sentim més participants actius, ens els darrers anys en el programa de la festa ha hagut diversos actes amb la presencia festiva de la ciutadania amb Discapacitat.

Com a discapacitat, en el meu nom i dels meus companys volem donar el nostre agraïment a tots els que fan possible que puguem viure intensament la nostra festa major. Gràcies a l’Ajuntament de Tarragona que a través del Servei Municipal de la Discapacitat organitza aquest programa, gràcies a l’empresa Dow Chemical Ibérica, que promociona el voluntariat entre els seus empleats i aporta els diners del patrocini econòmic i també el nostre agraïment a tots els amics que ens ajuden i acompanyen en tot moment. Sense tots vosaltres no podríem integrar-nos tan activament a les festes.

Ja estem esperant l’any que ve per a poder tornar a gaudir tant com ho em fet tots aquests anys.

GRÀCIES AMICS de la penya Festa per a Tothom.

Carles Balañá Magrané

Notícies relacionades

1 comentari

  1. Molts podem gaudir de la cultura popular gràcies a tots el que fan posible el programa “FESTA PER A TOTHOM”

    Reply

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *