.

Nàstic 1 – Mallorca 0

Marcos celebra el gol del Nàstic. Foto:LFP

Santa Tecla és època de canvis de la tardor que s’aproxima poc a poc. El Nàstic però només ha fet que retrobar-se amb la seva identitat per tornar a sumar de tres en tres.

Un gol de Marcos a manca de dos minuts per acabar la primera part ha suposat la victòria final dels de Vicente Moreno.

Els grana que han merescut més premi a la primera part en un cos a cos total amb el Mallorca i on s’ha vist segurament els millors quaranta-cinc minuts de futbol al Nou Estadi aquesta temporada.

L’equip grana ha seguit creixent i a la segona part ha mostrat una cara eficient per aguantar la mínima avantatge en el marcador que permetés seguir invictes al Nou Estadi.

Amb la victòria per 1 a 0 el Nàstic suma ja deu punts a la classificació i és segon empatat amb l’Elx amb deu punts.

Rayco ha pogut sentenciar el partit en dues ocasions. La primera als tres minuts de partit amb un cop de cap i després d’una centrada d’Emana que Wellenreuther ha enviat a còrner i la segona també just arrencar en aquest cas la segona part quan després d’un semi-fallo de Tejera s’ha trobat una pilota morta a l’interior de la gran que ha rematat massa creuada.
El Nou Estadi ha registrat la millor entrada fins ara amb més de 6.000 espectadors i l’amparito ha sonat amb força més enllà dels carrers de Tarragona.

Els grana jugaran la pròxima setmana a Valladolid davant de l’equip castellà el diumenge a partir de les cinc de la tarda.

La Fitxa:

Nàstic: Reina, Xisco Campos, Bouzon, Pablo Marí, Mosa, Rocha, Tejera (Gal Arel min74), Rayco (Giner min63), Jean Luc (Palanca min84), Emana i Marcos.

Mallorca: Wellenreuther, Joan Oriol, David Costas, Aveldaño (Moutinho min76). Campabadal, Sissoko (Javi Ros min54), Hector Yuste, Pereira, Arana, Acuña (Coro min68) i Bianchi.

Àrbitre: Saul Ais Reig. Ha allargat sis minuts la segona part. Ha ensenyat targetes grogues per; Reina, Rocha i Bouzon pel Nàstic i Bianchi, Hector Yuste, Aveldaño i Bianchi pel Mallorca.

Gols: 1-0 Marcos (Min 43)

Estadi: Nou Estadi 6.020 espectadors