.

.

TOTS 21

Dos anys després, el Serrallo es prepara per ‘redescobrir’ les festes de Sant Joan amb una programa d’actes cuinat per l’associació de veïns farcit de ganes de gresca. Si ens centrem en el capítol grastronòmic, el primer plat estarà servit el divendres dia 24 amb un Sopar Popular (21:00 hores a 23:00) que tindrà com a fi de festa la sessió de DJ Rayo.

Dissabte es podrà repetir menú a partir de les 20:00 hores, si bé en aquest cas hi haurà com a postre el Correfoc de la colla Diables Voramar. El dia oferira també inflables per a la canalla, concert vermut i un concert especial amb el Cor de la Ciutat i un muntatge visual de Pep Escoda.

El migdia de diumenge es podrà gaudir de Musclada envoltada de música i el concert de la Coral del Serrallo a l’església.

La Revetlla Popular arribarà dimarts dia 28 de la mà de l’Orquestra Melodía. Una cita que tindrà com a proleg un altre Sopar Popular.

Dimecres és dia solemne amb missa i Processó del Nostre Patró, mentre que dijous es recupera la cita musical amb el concert d’Elías Music Band organitzat per Ramble Management.

El darrer cap de setmana s’enceta dissabte dia 2 de juliol amb la Diada Castellera de Sant Pere a la plaça de Sant Magí (organitzada pels Xiquets del Serrallo) i les havaneres del Grup Xató a la Marquesina del Port de Tarragona.

La traca final serà diumenge dia 3 amb una Sardinada Solidaria a partir de les 12:00 hores del migida a favor de la Muntanyeta. L’acte va a càrrec de la Confraria de Pescadors i Peix Blau.

Cal tenir en compte que durant la major part dels dies de festa hi ha programades sortides matinals en Golondrina.

Redacció