.

Ferran Siré.

El nedador del CN Tàrraco, Ferran Siré Figueras, ha estat seleccionat pel Comitè Olímpic Espanyol, sota criteris del Reial Federació Espanyola de Natació, per a participar a la III edició dels Young Olimpic Games (Jocs Olímpics de la Joventut), esdeveniment organitzat pel Comitè Olímpic Internacional (COI). Aquest esdeveniment de categoria mundial es celebrarà a la ciutat argentina de Buenos Aires el proper mes d’Octubre.

Ferran ha estat convocat pels tècnics de la RFEN pels excel·lents registres i resultats obtinguts durant la passada temporada i molt especialment al passat Campionat d’Espanya Júnior la categoria Júnior i de la categoria Absolut jove segons els que es Va celebrar a la localitat sevillana de Mairena del Aljarafe on va proclamar-se Campió d’Espanya júnior a la seva prova més estimada, els 200 papallona, i va guanyar la medalla de bronze a la categoria Absoluta, tots just després de participar al Campionat d’Europa Júnior celebrat a Hèlsinki.

En aquest moment, Ferran gaudeix d’unes vacances molt apreciades i guanyades després d’una llarga temporada. El 15 d’agost està convocat amb la resta de l’equip espanyol al CAR de Sierra Nevada (Granada) on restarà preparant aquest esdeveniment, durant 15 dies a 2235m d’alçada.

Aquest serà el tercer cicle d’entrenaments en alçada que participarà Ferran en els darrers 8 mesos.