TARRAGONA 21

Ferran Bel acompanyat per la seva candidatura i el grup municipal de CDC. Foto: Tarragona21

Ferran Bel acompanyat per la seva candidatura i el grup municipal de CDC. Foto: Tarragona21

El cap de llista de Convergència per al 26J, Ferran Bel, ha volgut denunciar 3 ‘greus incompliments de l’Estat’ segons ell envers a les inversions a la ciutat de Tarragona. Bel ha posat com exemple les inversions promeses en els Jocs del Mediterrani, el Nou Mercat Central i l’Estació de trens.

Convergència ha disparat contra l’Estat per la manca d’inversions en projectes de Tarragona ciutat. El candidat Ferran Bel ha recordat, però, que els Jocs, el Mercat Central i l’Estació de trens són «només tres exemples de la falta d’inversions en els grans projectes de la ciutat».

Sobre el Mercat, «ja vam denunciar fa mesos la falta de pressupost i aquesta aportació econòmica mai arriba ni se l’espera. És un dels greus incompliments». En el seu moment es va prometre una aportació que rondava els 8 milions d’euros per part de l’Estat. Una aportació que encara no ha arribat.

En la mateixa línia, Bel ha denunciat la ‘greu’ situació econòmica dels Jocs Mediterrani per la inversió «promesa, però que de moment tampoc arriba. Això provoca que els Jocs continuïn en perill». Bel ha matisat que les úniques administracions que han complert el seu compromís amb els Jocs són la Diputació de Tarragona i la Generalitat. «Dos administracions on governa Convergència».

El tercer greu incompliment, segons Bel, és el referent a l’Estació de trens de Tarragona. «Hi tenim una situació cíclica, on hi havia prevista una inversió de poc més de 2 milions d’euros, però un era destinat a Rodalies. Una inversió, un cop més, insuficient».

Ferran Bel ha volgut posar aquests «3 grans exemples per demostrar la inoperància de l’Estat envers Tarragona i la Demarcació». Bel ha assegurat que «continuarem reivindicant».