.

.

TOTS 21

Imatge del Parc de les Parades. Foto: Ajuntament de Vilallonga del Camp

El passat setembre es va engegar una nova edició dels pressupostos participatius on 41 persones van realitzar diferents propostes. Aquestes van ser valorades per la comissió tècnica amb els següents criteris: legals, de competència municipal, amb un cost no superior als 35.000 €, les més concretes possibles, viables tècnicament, referides a inversions, sostenibles i que es pogués assumir el cost del manteniment en el futur i inclusives. Les propostes repetides es van fusionar, i les propostes previstes a dur a terme per l’equip de govern es van desestimar.

Els vilatans van poder escollir què votar entre aquestes 8 opcions: millorar el Parc Infantil de la plaça de la Pau amb elements nous, fer millores al Parc de les Parades: crear zones d’ombra i ampliar el parc infantil, instal·lar plaques solars fotovoltaiques al sostre de l’escola, adquirir instruments per les entitats del poble, recol·locar la Creu de Terme a la plaça de la Creu, crear noves zones de joc natural al pati de l’escola, habilitar zones d’ombra al matí de l’escola, fer millores al Parc de la ctra. de Valls. S’havien de votar tres opcions.

L’Ajuntament destinarà 35.000 € del pressupost del 2023

El vot es podia efectuar presencialment o electrònicament, en total van votar un 12,15 % del cens. La proposta més votada va ser fer millores al Parc de les Parades. Des de l’Ajuntament ja s’està treballant per dur a terme la proposta guanyadora.