.

.

TOTS 21

El taller “Fem fora el bullying! Prevenció de l'assetjament a l'escola primària”

El taller “Fem fora el bullying! Prevenció de l’assetjament a l’escola primària”

Dilluns, 14 de gener de 2019. Una de les formes de violència física i emocional que tenen un impacte més gran en el desenvolupament dels infants, especialment a les societats de països desenvolupats, és el bullint: una forma de violència entre iguals però en desigualtat de condicions i que es produeix de manera reiterada i intencionada.

Per això, amb l’objectiu de generar un espai on les famílies puguin reflexionar de manera conjunta sobre el bullying i el ciberbullying, la regidoria de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Marisa Méndez-Vigo, i l’Escola de Famílies de la Portalada i el Roquissar, organitzen el taller “Fem fora el bullying! Prevenció de l’assetjament a l’escola primària” el pròxim 22 de gener, a les 16:45h, a l’escola La Portalada.

D’aquesta manera, a partir de la perspectiva de gènere, es tractarà d’identificar els rols i estereotips que es donen tant en l’àmbit familiar com l’escolar així com també les diferents dinàmiques discriminatòries entre iguals que es produeixen a l’escola. S’abordaran qüestions com la pressió de grup i les causes i conseqüències de l’assetjament i es compartiran eines i recursos per a la seva prevenció o, si fos el cas, per al seu acompanyament.

Aquesta activitat s’emmarca dintre de la programació d’activitats de la regidoria de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament d’Altafulla en col·laboració amb l’Escola de Famílies dels centres de La Portalada i El Roquissar.