.

.

TOTS 21

Imatge del tancament de campanya electoral d'En Comú Podem a Tarragona, on hi ha estat present el cap de llista a Barcelona, Xavier Domènech. Foto: Cedida

Imatge del tancament de campanya electoral d’En Comú Podem a Tarragona, on hi ha estat present el cap de llista a Barcelona, Xavier Domènech. Foto: Cedida

Fèlix Alonso i Xavier Domènech, candidats d’En Comú Podem a Tarragona i Barcelona, han tancat la campanya electoral aquest matí en roda de premsa a la plaça UNESCO de Tarragona. Fèlix Alonso s’ha mostrat convençut que “la campanya l’hem guanyat” i creu que “el 20 de desembre ho reafirmarà la ciutadania amb el seu vot”. “Estem a punt de superar l’sprint final amb èxit. Si això passa, tindrem un govern d’esquerres a Espanya, seria fantàstic perquè podrem fer el referèndum i podrem rescatar a la gent”, ha expressat Alonso. El cap de llista a Tarragona no veu en aquests moments “cap altra expectativa que la de guanyar”. “Hem treballat per aconseguir fer realitat el canvi. Tenim el programa, tenim les persones i tenim les eines, ara només falta que la gent ho ratifiqui amb el seu vot”, ha assegurat Fèlix Alonso.

Xavier Domènech: “Farem història després de quatre anys de malson”

El cap de llista d’En Comú Podem a Barcelona, Xavier Domènech, veu factible que “el canvi real” pugui arribar aquest diumenge a l’Estat i assegura que “En Comú Podem pot guanyar les eleccions a Catalunya”. “Estem protagonitzant una campanya històrica després de 4 anys de malson, després de 8 anys en els quals no hi ha hagut alternativa en aquest país”, ha dit.

Xavier Domènech considera que “el canvi real és especialment necessari a Tarragona perquè és la demarcació de Catalunya amb els índexs d’atur més alts en aquests moments”. Domènech creu que “Tarragona necessita polítiques reals, no de contracte únic, no d’abaratir més l’acomiadament, no de precaritzar més a les persones, sinó polítiques reals de creació d’ocupació de qualitat”.

“No ens queda cap altra alternativa ara mateix que la de guanyar. Guanyar per tota la gent que ha estat exclosa, guanyar per tots els autònoms que han estat massacrats, guanyar per tots els treballadors i treballadores que han vist precaritzada la seva situació laboral, guanyar per tota la població”, ha sentenciat Domènech.