.

.

TOTS 21

Una imatge de la festa

Una imatge de la festa

Ahir dissabte 28 de juny de 2014 va tenir lloc la Festa de Cloenda de la Temporada 2013-2014 al Rugby Tarragona. Les activitats es varen iniciar a les 11 del matí i consistiren en un partit amistós amb un combinat del Rugby Tarragona amb jugadors sèniors, cadets i infantils amb l’equip dels Llops i Llobes de la URV i els Diables de la UPF. Al mateix temps l’Escola del Rugby Tarragona va dur a terme activitats per als més petits amb partidets i jocs d’aigua que van ser molt ben rebuts pels petits Voltors.

Seguidament es va fer un vermut popular i un dinar de germanor que va comptar amb l’assistència d’unes 150 persones entre jugadors/res, pares, mares i membres d e la Junta Directiva i del cos tècnic del Rugby Tarragona. En finalitzar l’àpat es va donar pas al lliurament de premis als millors jugadors de la temporada en dues categories, millor jugador i millor progressió que van ser per:

-Sub 6-8: Pol Segura i Blai Garreta

-Sub10: Albert Badia i Pablo Pérez

-Sub14: Oscar Rojas i Alex Geurtse

-Sub16: Oscar Puyo i Quim Culubret

-Sub18: Josep Domènech i Otger Maixé

-Sènior: Alejandro Gaite i Javier Orbaneja

-Old Vultures: Leo Roca i Jordi Balanyà

El capità del Primer Equip, Eloi Boix, seguint la tradició va lliurar el premi Mans de Porc al jugador que més pilotes li cauen durant la temporada que aquest any va ser per en Marc Grau. A tots els nens i nenes de l’Escola, a més, se’ls lliurà un diploma de reconeixement i tots els assistents van poder participar en el sorteig d’un lot de regals gentilesa del Club i de diversos patrocinadors que hem tingut al llarg de la temporada. Una festa entranyable amb la participació de petits, mitjans i grans Voltors.