.

.

TOTS 21

Entrada a la Deixalleria. Foto: Ajuntament

 

Els autònoms i petits empresaris podran tornar a utilitzar el servei. La Policia Local hi va actuar ahir a la tarda retirant el cartell i els cons

 

L’empresa gestora de la Deixalleria supramunicipal de Roda de Berà ha rectificat avui al matí i ha informat l’Ajuntament que els autònoms i petits industrials dels municipis als quals dona servei, Bonastre, Creixell, la Pobla de Montornès i Roda de Berà, poden tornar a accedir-hi.

La Policia Local de Roda de Berà hi va actuar ahir a la tarda retirant els cons i el cartell que l’empresa havia col·locat a l’entrada del recinte prohibint l’accés a les instal·lacions. Gràcies a això, a la carta enviada per l’alcalde Pere Virgili ahir al matí, i a la pressió exercida, l’empresa ha donat un pas enrere en la seva decisió.

No obstant, el batlle ha demanat explicacions tant als responsables de FCC Medio Ambiente com al Consell Comarcal del Tarragonès, titular de les instal·lacions, i espera que la situació viscuda durant aquesta darrera setmana no es torni a repetir.

Aquesta és, segons Virgili, “una mostra més de la necessitat de celebrar un Consell d’Alcaldes de tots els municipis que formen part del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Tarragonès adherits als sistema de gestió del servei de recollida i tractament de residus municipals, amb FCC Medio Ambiente com a adjudicatària del servei”, assegura. L’objectiu d’aquesta reunió seria tractar totes les deficiències del servei que ofereix l’empresa, i sobre les quals l’Ajuntament de Roda de Berà ja ha enviat diferents queixes en moltes ocasions.

Redacció