TARRAGONA 21

Els Manel. Foto: Cedida

Amb la fama que els precedeix, l’expectació era màxima a La Pobla per assistir al concert que l’Escolania de Montserrat va oferir aquest passat divendres. El Casal Cultural va quedar petit per gaudir en directe de les angelicals veus, de la posada en escena i de la qualitat desbordant d’un concert d’alçada.

Els joves escolans, dirigits per Llorenç Castelló i acompanyats al piano per Mercè Sanchis, van deixar bocabadats i encisats els assistents amb les harmonioses veus que, en una actuació de dues parts, van interpretar temes tan universals com l’Ave Maria, així com moltes altres composicions de tipus sacre i secular, per acabar amb un Virolai que va aixecar el públic de les seves butaques per agrair l’actuació amb una gran ovació.

L’èxtasi i la sintonia assolida entre l’Escolania de Montserrat i el públic pobletà es va repetir, 24 hores després, en un context força diferents però també musical: els Manel van presentar el seu darrer treball discogràfic, “Per la bona gent”, davant d’un Casal Cultural igualment ple de gom a gom i que va vibrar amb les noves composicions del quartet barceloní. Amb tot, l’èxtasi va arribar al final del concert, quan a mode de cloenda, els Manel van obsequiar el públic assistent amb dues de les cançons més icòniques del grup: “Boomerang” i “Benvolgut”, aquesta última cantada a peu dret per la platea en simbiosi amb els artistes, va ser el colofó perfecte a un concert que va portar a Manel a La Pobla per tercera vegada.

Un cop finalitzada l’actuació del quartet barceloní, els pobletans es van traslladar al Pavelló per seguir immersos en l’ambient musical. En aquesta ocasió, l’artista convidat va ser Fran Valenzuela, qui va apropar a La Pobla les cançons més emblemàtiques d’Alejandro Sanz amb el concert tribut “Y si fuera Sanz”. Així mateix i també al Pavelló, la nit de divendres el jovent local va ballar amb els ritmes més actuals gràcies al “Pobla Lledó Session”. DJ Marsal Ventura, MonDJ i els DJ locals de La Pobla -Alex Sunrise, Gabry DC, DJ Salmer, DJ Guibbons i DJ Ian Tules– van posar el ritme en una sessió que va comptar amb una gran afluència de públic.

Entre les actuacions de divendres i les de dissabte, dissabte al matí els infants van gaudir al Parc del Bassal amb el taller “El pescador de núvols”, que va tornar a La Pobla per fer volar desenes de globus i la imaginació de tothom en una sessió molt amena i divertida per a les famílies pobletanes.