.

.

TOTS 21

L'exposició es podrà visitar a la Mediateca de Villars, del 6 al 10 de maig

L’exposició es podrà visitar a la Mediateca de Villars, del 6 al 10 de maig

Un grup d’alumnes i professores de Batxillerat d’Arts de l’Institut Torredembarra viatgen aquest cap de setmana a la ciutat agermanada de Villars (França) per participar en una exposició artística a la Mediateca d’aquesta localitat. La mostra conté prop de cinquanta obres, una selecció de treballs realitzats els darrers tres anys pels alumnes d’aquesta modalitat, joves d’entre 16 i 18 anys.
Es tracta d’imatges creades a partir dels coneixements apresos a les matèries de Dibuix Artístic i Cultura Audiovisual, amb una temàtica molt variada: autoretrats, interpretacions d’autors i obres de la Història de l’Art, paisatges (alguns d’aquests de Torredembarra i relacionats a les festes del municipi). També es veuran imatges que expliquen gràficament els dos murals que alumnes i professores de Batxillerat d’Arts de l’Institut Torredembarra han creat per ocupar espais a la via pública, a petició de la Regidoria d’Educació, com són el del Memorial Esteve Cañellas Margalló i el commemoratiu del Dia Internacional de les Dones.
L’exposició es podrà visitar a la Mediateca de Villars, del 6 al 10 de maig. També hi participaran artistes locals de Villars: Nuria Besset (filla de Ramon Moral, promotor de l’agermanament), Barbara Pradel i Séverine Amargier.
El president de la Comissió de l’Agermanament amb Villars i regidor d’Educació, Jordi Solé, també viatjarà a Villars per assistir a la inauguració de l’exposició. Ha explicat que l’objectiu d’activitats d’aquest tipus és implicar la comunitat educativa i els joves per així impulsar i donar continuïtat a l’agermanament.