.

Els i les participants del Nàstic

El passat diumenge dia 1, es va disputar a València la Marató Nacional i la mitja Marató Roller que tenen lloc al circuit de Fórmula 1.

La secció de patinatge de velocitat del Nàstic va viatjar-hi amb sis participants. Entre les actuacions dels grana cal destacar la de Jan Schmitz, que amb tant sols 16 anys va fer tota la cursa amb el grup capdavanter. Schmitz, que debutava en una marató, va acabar entrant a meta 13è de la general i tercer de la seva categotria (júnior), amb un temps de 1:15:43.

També van participar a la competició Alexandra Palos, que va finalitzar amb un temps de 1:29:45, Olga Fusté, Marc Hernàndez i Rosa Franquet, que és va endur la plata en categoria Màster 50.

En la mitja marató va participar Víctor Marrugat, que s’estrenava en aquesta distància, i el qual va entrar 19è de la general i 1r en categoria júnior.