.

Un moment de la cursa femenina

El dia 22 de gener en un matí amb molt fred i vent, més de 600 atletes van participar en la XXIII edició del Cros de Sant Sebastià de La Canonja. Les curses es van iniciar a les 9h50 amb la cursa dels Infantils i Cadets i van finalitzar prop de les 13h30 amb les curses dels minis (P3-P4 I P5).

El circuit estava situat als voltants del Sector Nord de La Canonja en un paratge totalment de terra i gespa. Durant tota la semana anterior, la brigada Municipal de l’Ajuntament de La Canonja juntament amb voluntaris han preparat el circuit i a les 9h 50 del diumenge tot estaba a punt per a iniciar les curses i així ha estat.

Els membres del comité de jutges de la Federació Catalana d’atletisme a Tarragona donaven el tret de sortida de la categoria cadet infantil masculí que realitzaven un recorregut total de 2.750 metres. El Consell Esportiu del Tarragonès, el Nàstic de Tarragona, l’institut Collblanc, el Col·legi Aura i l’Associació de veins del Sector Nord han col·laborat també en l’organització en diferents aspectes. Tot aixó ha fet possible que aquest sigui un dels Crosos més importants de tots els que es disputen a les nostres contrades.