TOTS 21

Membres de l’Associació Down de Tarragona van lliurar una samarreta a Mikel Erentxun. Foto: Cedida

La pista coberta del Complex Esportiu Municipal de La Pobla de Mafumet, va ser l’escenari que va acollir aquest dissabte, un dels actes més destacats de la programació de les Festes d’Estiu del municipi. El concert acústic de Mikel Erentxun, excantant del grup de pop rock Duncan Dhu, va aconseguir aplegar 400 persones en una cita musical que va transcórrer en un ambient agradable i que es va realitzar seguint tots els protocols de seguretat per evitar la propagació de la Covid.

Durant prop de dues hores, Mikel Erentxun va aconseguir posar-se a la butxaca a un públic que, tot i no poder ballar, va seguir amb moltes ganes el repertori de l’artista basc. En aquest sentit, Erentxun va presentar els temes del seu treball més recent, “El último vuelo del hombre bala”, i també va reviure algunes de les cançons més icòniques de Duncan Dhu, entre elles, “En algun lugar”, “Cien gaviotas” o “Esos ojos negros”, clàssics tots que ja formen part de la memòria musical del país.

Però al concert també es va poder escoltar un altre clàssic, el de la cançó “Agua” de Jarabe de Palo. Ara que ha fet un any de la mort de Pau Donés, Mikel Erentxun va interpretar aquest tema en record al líder de la banda que es va donar a conèixer amb temes com “La Flaca” o “Depende”.

A més de passar una agradable estona, els assistents al concert de Mikel Erentxun, van contribuir a una causa solidària i és que l’import íntegre de les entrades venudes per a aquest concert, es va destinar a l’Associació de síndrome de Down de Tarragona.

D’altra banda, l’Ajuntament va sortejar uns passis per conèixer a l’artista en persona, entre tothom que havia comprat una entrada per al concert. Així doncs, una dotzena de fans van poder conèixer a Erentxun i compartir una estona amb ell, alhora que també s’hi van poder fer una fotografia. Aquesta trobada es va dur a terme per grups de quatre persones i seguint totes les mesures de seguretat per la Covid.

Redacció