.

.

TOTS 21

La 9a edició ha comptat amb una oferta de 25 activitats i s’han un total de 440 inscripcions

La 9a edició ha comptat amb una oferta de 25 activitats i s’han un total de 440 inscripcions

El programa d’activitats d’estiu per a joves L’Estenedor del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils tanca la seva novena edició amb 440 inscripcions registrades i una bona valoració dels cursos i tallers per part de les persones participants.

El programa ha comptat enguany amb una oferta de 25 activitats: 5 de tipologia lúdica, 3 de formació esportiva, 9 de formació i 8 de formació creativa. De les 440 inscripcions registrades de joves d’entre 12 i 30 anys, 238 han estat de nois i 202 de noies. La franja d’edat amb més inscripcions ha estat la de 12 anys amb un total de 97, seguida de la de 14 anys amb un total de 74 inscripcions.

Les activitats que han deixat més joves en llista d’espera han estat les de tecnologia i cuina. En el cas de tecnologia s’han anat consolidant els continguts any rere any i en el cas de cuina s’ha repetit per segon any consecutiu per la seva bona acollida. Tan sols s’ha hagut d’anular una activitat per falta d’inscripcions.

Com a novetats d’aquesta edició, cal destacar el taller mensual de teatre ja que ha tingut una alta demanda dels i les joves i una assistència elevada i mantinguda durant tot el mes. D’altra banda, el taller d’intel·ligència emocional ha tancat inscripcions amb una major assistència masculina, a diferència de l’edició anterior.