Èxit de participació a la sortida d’observació astronòmica a Prades

Un total de 85 persones van participar en aquesta activitat. Foto: Ajuntament de Constantí

Un total de 85 persones van participar el passat 11 d’agost de la Sortida nocturna d’observació astronòmica a Prades, organitzada per l’Ajuntament de Constantí. L’expedició va sortir a les sis de la tarda en dos autobusos des de la plaça de les Escoles Velles. Un cop a la vila de Prades, els participants van fer una visita al poble i van assistir a una conferència a la sala d’actes de l’Ajuntament i, després de sopar, es va iniciar l’activitat d’observació astronòmica, amb l’entorn immillorable que ofereixen els cels de Prades, una població a gairebé 1.000 metres d’alçada

Es tractava d’una de les activitats incloses en el cicle ‘Estiu a la Fresca’ i que ha plantejat diferents propostes culturals i d’oci per a les nits del mes d’agost, donant continuïtat al cicle ‘Cinema a la Fresca’ que es va fer durant els divendres del mes de juliol.

A banda d’aquesta sortida d’observació astronòmica, durant el mes d’agost s’han fet altres activitats a la fresca, com la projecció de la pel·lícula ‘Ocho apellidos catalanes’, o una exhibició de danses del món.

El cicle es tancarà aquest divendres, dia 1 de setembre, amb un recital poètic musical al Parc de la Muralla. L’activitat tindrà lloc a les deu de la nit i anirà a càrrec de poetes i poetesses del Camp de Tarragona, amb la col·laboració de l’Associació Literària de Constantí i l’acompanyament de Josep Calbet a la guitarra. S’espera que sigui una vetllada agradable i íntima amb la voluntat de posar en valor la literatura del territori.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *