.

.

TOTS 21

Núria Espuny. Foto: Cedida

La tarragonina Núria Espuny Salvador ha estat nomenada directora general d’Administració Digital, segons ha confirmat Tots21. La direcció es troba sota la jerarquia del Departament de Presidència de la Generalitat

Nascuda a Tarragona el 1969, Es enginyera tècnica de Telecomunicacions (Universitat Ramon Llull, 1988- 1991); enginyera superior en Electrònica (Universitat Ramon Llull 1991-1993) i té un postgrau en Govern i Gestió Pública a la Societat de la informació: eGovern (Universitat Pompeu Fabra, 2009)

Ha estat directora general de Transparència i Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya des del juny de 2018 fins a l’actualitat i, anteriorment, directora general de Transparència, Dades Obertes i Qualitat Democràtica de la Generalitat de Catalunya. Dins del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Administracions Públiques i Habitatge ha estat cap de l’Àrea de Qualitat i Millora de processos, cap de l’Àrea de Planificació i Avaluació i cap de l’Àrea del Sistema corporatiu d’informació dels Recursos Humans.

A l’Administració també ha exercit de cap del Servei de Gestió del Coneixement, cap del Servei de Sistemes d’Informació i responsable de xarxes i telecomunicacions i tècnica superior al Departament d’Indústria, Comerç i Turisme. En altres àmbits, ha estat responsable de projectes de l’Empresa
Nextret S.L. i responsable de disseny i de control de fabricació de terminals de control d’accessos i de presència a l’empresa ATC S.A.

Jaume Garcia