.

.

TOTS 21

El diputat de JxCat, Eusebi Campdepadrós.

El diputat de JxCat Eusebi Campdepadrós serà el nou secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia, segons ha avançat Catalunya Ràdio i han confirmat a l’ACN fonts coneixedores. Campdepadrós passarà per tant a formar part del Departament de Justícia, liderat per Lourdes Ciuró. El diputat està investigat per desobediència quan era membre de la mesa del Parlament. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va obrir causa per haver permès debatre al Parlament sobre la monarquia i l’autodeterminació.

Segons ha sabut Tots21, el secretari general de Junts, Jordi Sánchez, li va comunicar ahir dimarts que no seria delegat territorial de la Generalitat. Avui s’han precipitat els esdeveniments amb el seu nomenament i amb una altra derivada. El seu era un dels noms que sonaven a les travesses per fer-se amb el càrrec de delegat del Govern al Camp de Tarragona, juntament amb l’actual regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge al consistori de Reus, Teresa Pallarès, que avui mateix ha estat confirmada al càrrec.

Els nomenaments es farien oficials al Consell Executiu de la Generalitat de dimarts vinent. Justament, l’actual delegat territorial en funcions, el republicà Òscar Peris, té convocat un acte amb directors territorials i alcaldes aquest dijous, segons ha sabut aquest digital.

ACN / J. Garcia