.

L’Escola de Lletres ​de Tarragona ​ofereix un taller monogràfic ​gratuït ​sobre la subversió literària des de la perspectiva de gènere i ‘queer’.​

L’entitat tarragonina dedicada a les lletres proposa sotmetre a revisió l’hegemonia dels valors i​ ​els esterotips tradicionals. En el monogràfic d’aquest dissabte, 14 de març, es parlarà de les manifestacions culturals alternatives, que ja des​ del segle passat,​ ​analitzen​ ​de forma crítica​ ​l’imaginari literari occidental.​ ​El taller​ ​presentarà l​​a filosofia subjacent​ ​a aquests corrents​ ​i els mètodes creatius de les anomenades perspectives de gènere i queer.

L’activitat​ ​anirà a càrrec de la filòloga Alba Tomàs i​ ​es durà a terme el dia 14 de març, de 18 a 20h, a la seu de l’Escola de Lletres de Tarragona, a l’Antic Ajuntament (C. Major, 39).

El taller s’emmarca dins del cicle de monogràfics gratuïts que programa l’Escola de​ ​Lletres periòdicament. Un cicle que neix amb la voluntat d’ampliar l’oferta docent de l’Escola i d’atendre els interessos literaris que poden despertar-se a la nostra ciutat.

L’Escola de Lletres de Tarragona comença aquest mes un nou mòdul amb una ​à​mplia oferta de tallers d’escriptura creativa​: ​des de tallers d’iniciació per a joves i adults a tallers d’escriptura més especialitzats com ara els tallers estables​, ​e​​l taller de conte infantil, l’itinerant​ ​o el​ ​taller​ ​de periodisme i literatura.​

L’entitat també ofereix tutories individualitzades d’atenció personal als autors interessats a avaluar la seva obra. Les matrícules poden realitzar-se través d’internet al web www.escoladelletres.cat o bé presencialment a l’oficina de l’Escola de Lletres, a l’Antic Ajuntament. L’horari d’atenció és de dimarts a divendres de 18 a 20 h.

Al llarg d’aquest semestre, l’Escola de Lletres també oferirà un taller gratuït d’introducció a la traducció dins del cicle de monogràfics, el curs consistirà en dues sessions a càrrec d’Alba Tomàs i Ana Mata, el dies 11 i 18 d’abril.