.

Els blaus han començat amb bon peu la temporada

Amb dues setmanes de retard ha arribat el primer partit de la temporada per l’IBERSOL CBT, un partit que també ha significat la primera victòria de l’any.

Els blaus arribaven al partit després de tres setmanes sense competir, un fet que l’IBERSOL CBT ha notat durant tot el partit. El matx ha estat molt igualat, però al final ha caigut del costat blau gràcies al major encert als moments clau.

David Fernández, Dani Fernández, Adrià Duch, David Shepard i Mike Balkovic ha estat el primer cinc inicial de la temporada. En els primers minuts del partit, el CB Roser, que arribava al Serrallo amb un balanç de 0 victòries i 2 derrotes ha aconseguit els primers avantatges en el marcador, un parcial de 0-6 gràcies a l’encert de Joan Galvalda, el jugador més destacat dels visitants, han posat el 5-9 en el marcador. A partir d’aquí, l’IBERSOL CBT ha viscut els millors minuts del partit, i amb un gran David Fernández, 6 punts al primer quart, els locals han arribat al final del primer quart amb un avantatge de 7 punts.

Tot semblava indicar que l’IBERSOL CBT havia agafat el pols al partit. No obstant això, de nou l’encert de Joan Gavaldà i l’aparició en el partit del pivot visitant Sergi Tubert han tornat a ficar al CB Roser en el partit. Després que els blaus arribessin a tenir una màxima renda d’11 punts en el marcador, el CB Roser ha acabat portant-se el quart, i han arribat al descans amb sol cinc punts de desavantatge.

Amb aquesta mateixa dinàmica ha començat el tercer quart. Molts punts fàcils del CB Roser en el cèrcol cebetista. L’atac visitant es movia més ràpid que la defensa local, i aviat han aconseguit donar la volta al marcador per primera vegada al partit. Tot i això, la alegria visitant ha durat el que ha durat David Mesa a fer-se l’amo de la pintura. El veterà pivot del CBT havia arribat al descans amb només 1 punt en la seva anotació personal, i al final del tercer quart ja s’havia situat amb 9 punts i 7 rebots. Una actuació que ha mantingut a l’IBERSOL CBT en el partit. Per part visitant, Aleix Pujadas i Albert Suvella han liderat als seus, i han evitat que els locals aconseguissin obrir distància al marcador.

Amb només un punt d’avantatge per l’IBERSOL CBT s’iniciava l’últim acte al pavelló del Serrallo. El CB Roser no perdia la cara al partit i en l’últim tram del partit s’han comptabilitzat un total de 10 canvis d’avantatge entre els dos equips. Però a l’exhibició de David Mesa s’ha sumat Adrià Duch. L’encert exterior del jugador de Castelló ha permès a l’IBERSOL CBT aconseguir una distància de 8 punts mancant 3 minuts per al final del partit. Els locals han sabut gestionar aquest avantatge per acabar imposant-se per 6 punts d’avantatge (73-66).

Lluny de ser un debut brillant en la categoria, l’IBERSOL CBT ha aconseguit un debut efectiu, i s’ha portat una primera victòria que lleva pressió i permet treballar amb paciència de cara al proper partit de lliga. El dissabte que ve, l’IBERSOL CBT visitarà la complicada pista del Collblanc a la recerca de la primera victòria com a visitant.