.

.

TOTS 21

 Davant un Auditori del Casal Riudomenc amb més de 400 persones, Esquerra Riudoms va fer ahir diumenge dia 19 al vespre el seu acte central de campanya


Davant un Auditori del Casal Riudomenc amb més de 400 persones, Esquerra Riudoms va fer ahir diumenge dia 19 al vespre el seu acte central de campanya

Durant una hora, diverses persones de la candidatura van desgranar els principals elements del seu programa electoral, estructurat en cinc blocs:
  • Riudoms dinàmic: l’impuls als autònoms i empreses, les ajudes als aturats, l’aposta pel producte local i per Gaudí.
  • Riudoms en ordre: la necessitat d’ordenar l’urbanisme de Riudoms, l’aposta pel nucli antic i la reforma de la plaça de l’Església, la necessitat de fer un Pla local d’habitatge, l’ampliació de la Guàrdia Urbana, etc.
  • Riudoms per a tothom: la millora del servei de menjador de les escoles, l’ampliació dels serveis del CAP, l’aposta per visibilitzar el talent de la dona i els seus drets, etc.
  • Riudoms obert: la voluntat de rendir més comptes davant de la ciutadania, sobretot pel que fa a la gestió del pressupost.
  • Riudoms republicà: l’aposta per tal que també des dels municipis es construeixi la República.
Mà estesa a banda i banda
Finalment, el cap de llista d’Esquerra Riudoms, Ricard Gili, va apostar amb força i fermesa per «sumar per fer avançar Riudoms». En aquest sentit, va oferir «mà estesa a banda i banda» i va remarcar que «la millor garantia per fer avançar Riudoms és fer-ho sumant».
També va ser molt contundent a l’hora d’afirmar que «tenim equip, tenim projecte, tenim visió i som aquí per arrumangar-nos». Va acabar el seu discurs demanant la confiança dels riudomencs i cridant «Visca Riudoms, Visca Catalunya, Llibertat presos polítics!».