.

.

TOTS 21

La consellera d’Esports de l’Ajuntament, María José López. Foto: Ajuntament

La Conselleria d’Esports de l’Ajuntament ha instal·lat al llarg de les darreres dues setmanes un total de disset elements per convertir quatre espais de Tarragona en parcs saludables: el parc de Tarragona 2, la plaça de Buenos Aires (Bonavista), la plaça de la Floresta i la plaça de la Granja. Es tracta d’aparells esportius pensats perquè tothom, i especialment la gent gran, pugui practicar esport suau en un entorn urbà amable. La inversió total de les actuacions és de 12.614,25 €.

En paraules de la consellera d’Esports de l’Ajuntament, María José López, «l’Ajuntament està fent un esforç perquè l’espai públic esdevingui un gran espai de salut i ho ha fet a partir d’un procés d’escolta al veïnat i atenent les seves necessitats i opinions, però també amb la vista posada en què Tarragona sigui una ciutat especialment propícia per a la pràtica esportiva i per a la qualitat de vida de la ciutadania i sobretot de la gent gran».

«La idea és estendre la instal·lació d’aquest tipus d’equipament a tots els barris que ho estan demanant o que no en tenen», ha afegit la màxima responsable d’Esports de l’Ajuntament durant una visita als nous parcs saludables que ha realitzat aquest dimecres.

Els aparells que s’han instal·lat concretament són una bicicleta estàtica, dos genets, tres pèndols dobles, quatre unicaminadors, tres patins i quatre aparells de rem. Per espais, al parc de Tarragona 2 s’ha col·locat una bicicleta, un genet un pèndol doble, un unicaminador, un aparell de patins i un de rem. A la plaça de Buenos Aires, un unicaminador i un aparell de rem. A les places de la Floresta i la Granja, finalment, s’ha instal·lat un genet, un pèndol doble, un unicaminador, un aparell de patins i un altre de rem a cadascuna.

Redacció