.

.

TOTS 21

Aquests dies s’han iniciat els treballs al camp de la Granja i seguidament començaran les obres als camps de Sant Salvador i Bonavista, que ja estan adjudicades. Foto: PMET

Aquesta setmana han començat les obres de reforç de la tanca del camp municipal de futbol de la Granja, que inclou l’augment de l’alçada per evitar que les pilotes surtin del recinte i la substitució de trams obsolets. L’empresa Vinuesa Vallas & Cercados S.L. és l’encarregada d’executar l’obra, que té un cost de 7.806,34 € IVA inclòs i que inicia una sèrie d’accions de la Conselleria d’Esports per millorar els camps de futbol de la ciutat.

Un cop acabats els treballs al camp de futbol de la Granja, que tenen una durada prevista d’una setmana, començaran consecutivament les obres de reforç de les tanques dels camps municipals de futbol de Sant Salvador i de Bonavista, que ja estan adjudicades per la Conselleria d’Esports. Les obres als camps de Sant Salvador i Bonavista seran executades igualment per Vinuesa Vallas & Cercados S.L. per un valor de 5.215,58 € i 5.142,50 € respectivament i inclouen també l’augment de l’alçada i la substitució d’elements obsolets.

Redacció