TOTS 21

Imatge de l’incendi. Foto: Guàrdia Urbana

L’incendi en l’interior d’un taller mecànic de cotxes situat al carrer Jacint Verdaguer de Reus ha obligat aquesta tarda de divendres a desallotjar temporalment els 6 veïns de les tres plantes superiors de l’immoble. Segons han informat a Tots21 els Bombers de la Generalitat, el cos ha desplaçat finalment 10 dotacions per apagar un foc que ha provocat una densa columna de fum per la combustió de neumàtics ubicats dins dels baixos sinistrats.

Tot i l’espectacularitat, no hi ha cap persona ferida, si bé els dos propietaris del negoci han hagut de ser atesos: Al primer se l’ha evacuat després d’inhalar fum i el segon ha estat tractat in situ d’una crisi d’ansietat.

El local es troba a la cruïlla del Jacint Verdaguer amb el carrer Campoamor, i l’avís ha estat rebut pels Bombers a les 17.55 hores. El foc ha estat extingit a les 19.44 hores. Es desconeixen encara els motius de l’origen de les flames.L’arquitecte municipal ha procedit a revisar l’estat de l’immoble i ha certificat que no hi havia afectació estructural.

Redacció