Espectacular accident d’un camió a l’entrada de la plaça de la Font

Imatge de l’accident. Foto: Cedida

Espectacular accident d’un camió de repartiment aquest matí cap a les 11.00 hores a la Baixada de la Misericòrdia, tot just a la continuació del carrer Major i a l’entrada de la plaça de la Font, que ha acabat precipitant-se al carrer Trinquet Vell.

Segons ha informat la Guàrdia Urbana, els fets han passat quan el camió de repartiment estava aturat al carrer Major cantonada amb la Baixada de la Misericòrdia i el conductor estava descarregant gènere, moment en què s’ha desfrenat i ha envaït el carrer fins a xocar amb la barana de la Baixada de la Misericòrdia i ha quedat bolcat a l’entrada del carrer Trinquet Vell. Dos vianants han resultat ferits lleus en esquivar el vehicle, un d’ells ja ha estat donat d’alta i l’altre ha rebut un cop al cap i ha estat traslladat a l’Hospital Joan XIII i es troba en observació. Fins al lloc s’hi ha desplaçat la Guàrdia Urbana, Bombers i el SEM.

La zona ha quedat acordonada i ja s’ha activat la grua per retirar el vehicle. Un cop retirat, es realitzaran les tasques de neteja i desenrunament de la zona afectada i aquest mateix divendres es procedirà a construir una barana provisional que garanteixi la seguretat dels vianants. I, posteriorment, es reconstruirà la barana.

 

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *