.

.

TOTS 21

Les obres, que està previst es realitzin durant el primer trimestre de l’any, suposaran una inversió d’uns cinc mil euros.

La conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona ha adjudicat les obres de reparació de la façana i la coberta de l’Ermita de la Dolorosa, ubicada al barri de Parc Riu Clar. Aquesta actuació arribarà després d’una visita al barri del primer tinent d’alcalde, José Luis Martín, durant la qual va reunir-se amb l’associació de veïns, que van traslladar-li la preocupació per l’estat de l’Ermita.

Les obres, que està previst es realitzin durant el primer trimestre de l’any, suposaran una inversió d’uns cinc mil euros. Concretament, les actuacions serviran per reparar la coberta, la cornisa i part de la façana.

El conseller d’Espais Públics, José Luis Martín, ha explicat que “l’Ermita és un edifici emblemàtic pel barri i la seva gent i aquesta és una intervenció necessària per a millorar la seguretat de l’espai, ja que des de la seva rehabilitació fa més d’una dècada no s’havia fet cap actuació”.