Esgotades les entrades de tribuna pel derbi

 

El derbi entre el Nàstic i el CF Reus ja escalfa motors. Els aficionats saben de la importància de l’encontre i de fet, les entrades per tribuna ja s’han esgotat. Encara en queden disponibles per a les zones de gol i de Preferent.

Tots els socis, incloent els de Tribuna, encara tenen avui dijous, i divendres per adquirir en exclusiva dues entrades al preu d’una o quatre al preu de dos en les zones de Gol i Preferent. La setmana vinent aquesta promoció seguirà vigent per a tots els socis, a més a més, estaran a la venda les entrades per al públic en general al preu habitual: Gol 15€ i Preferent 20€.

Tots els socis que ho desitgin podran retirar fins a un màxim de 4 entrades, en total, de la zona on estan abonats (els de Tribuna poden escollir a Gol o Preferent). Aquesta promoció està limitada al nombre d’entrades destinades, per l’aforament, en cadascuna de les zones del Nou Estadi.

D’altra banda, el Nàstic té vigent una  segona promoció per als socis i aficionats amb motiu del derbi. Amb la compra a la Nàstic Hummel Store de qualsevol de les samarretes oficial del Nàstic d’aquesta temporada, al preu habitual de 60 euros, significarà dues entrades de franc a la zona de Gol.

L’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, i els dies de partit dues hores abans de començar el matx. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores, i també, els dies de partit dues hores abans de començar el matx.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *