.

.

TOTS 21

Programació Capsa de Música.

Programació Capsa de Música.

Aquesta setmana l’Associació de Músics de Tarragona presenta un nou projecte formatiu i músiques progressives a la Capsa de Música. El projecte Escoles a la Capsa té com objectiu l’ apropament de les escoles de la ciutat i barris de Tarragona a l’equipament municipal.

Aquesta activitat que es realitzarà el dia 18 de desembre forma part d’un nou projecte amb l’objectiu d’apropar aquest espai a les escoles de Tarragona, donant l’oportunitat de viure una experiència molt profitosa i coneixent aquest espai creat per l’ús del ciutadà i encara desconegut per molts. Amb aquesta visita els alumnes de l’Escola Bonavista podran conèixer aquest espai, gaudir d’ell aprenent de forma experimental.

Pel dia 19 hi ha prevista una activitat de ‘rock progressiu’ a les 23h. Es presentarà una de les bandes que més en boca del respectable estan sonant ara mateix, una formació amb un futur ben lluminós, ens referim als APPLE SMELL COLOUR. El nom del grup està extret d’un vers de “Cambra de la Tardor”, del poeta reusenc Gabriel Ferrater. Un nou projecte musical encapçalat pel compositor i guitarrista tarragoní Lluís Barceló amb músics tarragonins amb una dilatada trajectòria al món musical que consoliden les creacions en les quals aquest veterà músic porta treballant des de fa dècades.