.

.

TOTS 21

Enguany es compleixen deu anys del traspàs de Ramon Amigó i Anglès, que serà recordat per la seva ingent tasca en la preservació i la recerca en els terrenys de la toponímia, l’antroponímia i l’onomàstica del nostre territori. Per aquest motiu, promogut pel periodista Josep Maria Martí, l’Ajuntament de Castellvell del Camp ha volgut fer un homenatge al seu record amb la reedició del seu llibre ‘Onomàstica de Castellvell del Camp i d’Almoster’ (L’Estralla, 7, Societat d’Onomàstica) de 1968, que incorpora les correccions i ampliacions que el mateix autor havia deixat anotades.

La presentació de la segona edició del llibre tindrà lloc el proper dijous 14 d’octubre, a les 19:15h, a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Castellvell del Camp (Pl. Catalunya, 1).

L’acte, que serà presentat pel regidor de Cultura de Castellvell del Camp, Jordi Jové, comptarà amb la participació de: Josep Maria Martí, periodista i professor de Ciències de la Comunicació de la UAB; Eugeni Perea, membre de la Societat d’Onomàstica de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC); Pere Navarro, revisor de l’edició i professor de Filologia Catalana de la URV; i Rat Amigó, revisora de l’edició i filla de l’autor. Clouran l’acte l’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Manel Sabaté, i l’alcalde d’Almoster, Àngel Xifré.

Redacció