.

.

TOTS 21

Les oficines de la Fundació dels Jocs, omplint caixes i buidant la sala des de primera hora. Foto: David Aymerich.

Dia 2 de juliol de 2018. Tarragona 2018 ja és història i, encara que continua la programació del programa cultural dels Jocs, molts ja han fet les maletes cap a casa seva. Han sigut 10 dies d’una intensitat increïble, una gran mobilització i desplegament de recursos, tècnics, transports, esportistes. Ara toca recollir l’esdeveniment organitzat i esperar la pròxima parada, la ciutat argeliana d’Orà, l’any 2021.

Les jugadores de la selecció femenina de voleibol Laura Naranjo (esquerra) i Cris Sanz (dreta) despedint-se dels Jocs a les xarxes. Foto: Laura Naranjo.

La major part dels atletes que restaven a Tarragona i l’Anella Mediterrània van marxar un cop va finalitzar la cerimònia de clausura dels Jocs. Tot i això, al matí següent encara era ben palpable la nostàlgia a l’ambient i el sentiment que quelcom d’anys d’esforç i il·lusió havia arribat a la seva fi. La fundació dels Jocs ha desmuntat des de primera hora la seva base d’operacions ubicada a la Sala Cartago 2 del Centre de Convencions del resort Port Aventura. Capces plenes d’ordinadors i documents enfilaven les escales mecàniques per endinsar-se a les furgonetes que les duran al seu nou destí.

Al Centre de Convencions de Port Aventura fileres de cotxes recollien el material de l’organització dels Jocs. Foto: David Aymerich.

Des de la fundació afirmen que encara els queden dues setmanes de feina i que, després, la majoria s’agafaran unes vacances merescudes abans de visualitzar el seu futur. «Són més de 9 anys treballant pels Jocs», afirmava a Tarragona21 Agustí Mallol, treballador de la fundació al llarg de tots aquests anys. Per l’altre costat, queda conèixer encara quin serà l’ús de l’Anella Mediterrània i, el més important, la increïble i valuosa borsa de voluntaris, ja que molts d’ells han expressat a aquest mitjà el seu desig de continuar ajudant i aportant a Tarragona.

David Aymerich