.

.

TOTS 21

Signatura per part de l'Agència de Residus i SARP de la venda de la incineradora de Constantí.

La multinacional del grup Veolia va guanyar la subhasta pública de l’activitat d’incineració de residus especials de Constantí en efectuar l’oferta més elevada

El director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, el President-Director General de Sarp Industries, Jean-François Nogrette, i el vicepresident de la companyia, Jérôme Eloy, han signat el contracte d’adjudicació per a la venda de la incineradora de residus especials de Constantí (Tarragonès). La multinacional francesa va guanyar la subhasta pública de l’activitat d’incineració de residus especials de Constantí en efectuar l’oferta més elevada, per un import de 23,6 MEUR. També van presentar oferta Gestió de Residus Especials de Catalunya, S.A. (13,2 MEUR) i Sertego Servicios Medioambientales, S.L.U – Ecológica Ibérica y Mediterránea, S.A. (10,5 MEUR). El preu de sortida estava fixat en 7,37 MEUR.

La planta continuarà formant part de la xarxa d’empreses gestores de residus que hi ha a Catalunya i sobre les quals l’administració ambiental fa els pertinents controls d’acord amb les autoritzacions ambientals i la normativa vigent.