.

.

TOTS 21

Xavi Molina no podrà jugar davant del Lleida. Foto:Tarragona21

Xavi Molina no podrà jugar davant del Lleida. Foto:Tarragona21

En el moment que l’àrbitre va xiular el final del partit a l’estadi del Collao el passat diumenge, Vicente Moreno, tenia segurament dos maldecaps importants; el primer gestionar la derrota després de nou jornades i el segon començar a moure les peces del tetris de forma correcta per aconseguir fer un onze amb garanties de cara a la visita del Lleida.

Les grogues a Xisco Campos i Xavi Molina deixaven a l’equip amb la plantilla justa per la següent jornada.

A les dues grogues que fan complir cicle a Xisco i Molina cal sumar-hi la lesió de llarga durada del lateral dret Gerard Valentí. Els tres jugadors que podrien actuar en aquesta posició per tant no podran jugar davant de l’equip de la terra ferma.

Vicente Moreno té diferents opcions sobre la taula. La més lògica serà donar entrada a Pol Bueso a l’eix de la defensa al costat de Pablo Marí i pujar a Victor Bertomeu del filial per jugar al lateral dret, posició natural de l’ebrenc aquesta temporada a La Pobla.

No cal descartar tampoc però altres possibles moviments. Moreno podria jugar amb Manolo, de lateral dret i la mateixa defensa o fins i tot amb Pol Bueso de lateral i Manolo de central.

Manolo Martínez ja sap el que és jugar de lateral dret a Can Nàstic ho va fer de fet ja fa uns quants anys. La temporada 2003/04 amb Jordi Vinyals a la banqueta i en un partit que els grana van jugar a València davant del filial “Che” per frenar a Gavilán i Silva, en aquell moment extrems del Mestalla.

Pol Bueso o Mossa podrien jugar a cama canviada també intentant tocar les menys peces possibles de l’onze inicial.

La notícia positiva és que David Rocha tot apunta que podrà entrar a l’onze inicial.

Vicente Moreno seguirà buscant solucions fins diumenge a les 12 quan els grana rebin al Lleida al Nou Estadi en el partit de la jornada al grup III de la segona B.

Quim P. Casadesús