.

.

TOTS 21

Èric Rosique. Foto: Cedida

Ràdio Ciutat de Tarragona enceta una nova temporada i una nova etapa amb Èric Rosique al capdavant com a nou director de l’emissora per internet.

El jove periodista de 23 anys va estudiar i es va llicenciar en Periodisme l’any 2020 a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i va entrar a formar part de l’equip de Ràdio Ciutat l’any 2019 després de cursar les seves pràctiques extracurriculars.

Actualment, és una de les veus conegudes de la graella, especialment a les transmissions del Nàstic cada cap de setmana i el programa Avant Nàstic, la prèvia del Nàstic a Ràdio Ciutat.

Rosique ha passat per totes les vessants informatives i tècniques de l’emissora, des d’informatius, fins a cobertures especials com els aldarulls per la sentència de l’1 d’octubre, el tiroteig a Tarragona a la plaça de Mitja Lluna, retransmissions castelleres i especials a l’emissora. A més, ha format part de l’equip d’informatius del cap de setmana dirigint el Notícies en Xarxa i els butlletins locals de La Xarxa de Comunicació Local.

Rosique enceta il·lusionat aquest repte amb l’objectiu de fer créixer l’emissora amb un equip humà al seu costat i amb una clara aposta pels directes i la presència dins les noves plataformes, entre d’altres.

D’aquesta manera, Èric Rosique dirigirà Ràdio Ciutat amb el repte de continuar apostant per la comunicació local amb una mirada jove que apropi el canvi del món de la comunicació en relació a les noves tecnologies.

El nou director assumirà el repte amb el suport i la tutela del CEO de l’empresa i fundador del projecte, Quim Espinosa Ricart.