.

.

TOTS 21

Alcaldables ERC per Torredembarra, Creixell i La Pobla de Montornés. Foto: Cedida

Alcaldables ERC per Torredembarra, Creixell i La Pobla de Montornés. Foto: Cedida

Els candidats d’ ERC a l’alcaldia de Torredembarra, Creixell i la Pobla de Montornès, Eduard Rovira, Marcel Carbonell i Beatriz Bravo Trasserra, respectivament, han reclamat conjuntament, en roda de premsa, la capitalitat de Torredembarra en allò que fa referència a determinats serveis supramunicipals.

La zona triada per dur a terme la roda de premsa ha estat la d’equipaments municipals contemplada en la urbanització Nova Torredembarra i és aquí on han proposat la ubicació del futur parc de bombers. El lloc compleix els requisits  de dimensions i d’accés per donar servei, entre d’altres als tres municipis. De fet, aquesta proposta  respon a la demanda dels propis bombers, que consideren Torredembarra el lloc adient per ubicar-hi aquesta instal·lació.

Però no ha estat aquest l’únic servei que els tres candidats consideren que s’han de prestar des de Torredembarra. Hi ha, també, el Centre Radiològic d’Alta Resolució, en l’àmbit de la sanitat, vinculat al CAP que ja presta els serveis sanitaris, per posar un exemple.

El candidat a l’alcaldia de Torredembarra ha recordat que en el  programa municipal d’ERC a Torredembarra es contempla la proposta d’implantar estudis de formació professional de grau superior relacionats amb l’àmbit marítim en el port de Torredembarra, un altre servei del qual en podran disposar les poblacions properes o el Festival Roca Foradada, amb el que es pretén reforçar la capitalitat cultural del municipi